Sven Bakker

Sven heeft de afgelopen jaren bij diverse onderwijsinstellingen in Nederland studenten begeleid in het doen van onderzoek en het schrijven van een onderzoeksvoorstel en scriptie. Zo is Sven bekend met verschillende business opleidingen, (e)marketing, toerisme, MBA, communicatie en meer. Ook was hij ontwikkelaar van meerdere afstudeerprogramma’s en gaf hij les in onderzoeksvaardigheden. Totdat hij kortgeleden naar Zweden verhuisde en met een andere privé-werkbalans zijn werk online vanuit Zweden doet. Sven geeft vanwege die reden online scriptiebegeleiding.

Sven behaalde zijn master Vrijetijdwetenschappen aan de Tilburg University en werkte daarna als onderzoeker voor het Mulier Instituut en het Planbureau Zeeland, voordat hij het onderwijs instroomde. Hij heeft naast zijn functie als scriptiebegeleider (voor hbo en wo-studenten van verschillende opleidingen) een aanstelling als docent aan Carinthia University in Oostenrijk waar hij (online) de module Artificial Intelligence verzorgt en enkele Masterstudenten begeleidt met hun afstudeeronderzoek. Overigens begeleidt Sven ook hbo- en MBA-studenten namens de LOI.

Studenten zijn tijdens de begeleiding vooral blij met de pragmatische aanpak die Sven voorstelt gecombineerd met duidelijke instructies en directe feedback. Hij kan je in het gehele proces van het doen van onderzoek en het schrijven van een scriptie helpen.

Neem contact op met Sven…

Professionele hulp bij je studie en scriptie

Een intakegesprek is altijd geheel vrijblijvend, we geven je graag meer persoonlijke informatie en een advies op maat, zodat je vooraf een goed beeld hebt bij wat we voor jou kunnen betekenen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.