Nieuws

Winnaar beste scriptiebureau van Nederland

Al ruim 5.110 studenten succesvol geholpen

Topscriptie B.V.
119 9.2 / 10
Bel of WhatsApp een scriptiebegeleider
0614592593

Een onderwerp vinden? Topscriptie helpt!

Brainstorm

Wat is een goed en vooral bruikbaar onderwerp voor jouw bachelor- of masterscriptie? Die vraag speelt wellicht ook bij jou. Om tot een goed gemotiveerde keuze voor een onderwerp te komen ben je afhankelijk van de eisen die jouw opleiding en begeleiders aan de eindopdracht stellen en de kennis en lesstof die je in de afgelopen jaren bij jouw opleiding hebt opgedaan. Maar vooral ook van de passie, interesse en het toekomstperspectief die bij jou persoonlijk spelen. Volgens ons is een eindopdracht daarbij niet alleen een finale proeve van bekwaamheid van jouw kunnen, zoals de meeste opleidingen dat stellen, maar kan het vooral ook worden gezien als een enerverende opstap naar jouw toekomstige carrière.

Een bewust, professioneel aangevlogen keuzeproces tot een bruikbaar onderwerp voor jouw scriptie vormt direct ook de gedegen basis voor het Plan van Aanpak/ Startproduct en/of het eerste hoofdstuk van jouw eindopdracht. Het draait om een boeiend karakter van het onderwerp en de eerste vertaalslag daarvan naar een probleemherkenning. Dat is dan ook meteen 50% van het eerste hoofdstuk op papier!
Topscriptie heeft hiervoor een apart dienstverlening: Scriptie-brainstorm. Middels enkele uitgekiende stappen, online en offline, verkennen we samen met jou binnen drie uur jouw mogelijkheden voor een onderwerp. We laten je dat vervolgens zelf, maar door ons begeleid, omzetten in een probleemstelling en onderzoeksvraagstelling.

scriptie kwalitatief onderzoek

Wil je dit afnemen of wil je meer weten? App (0614592593) of mail jouw mogelijke verzoek tot een individuele brainstormsessie naar ons.

Professionele hulp bij je scriptie

Een intakegesprek is altijd geheel vrijblijvend, we geven je graag meer persoonlijke informatie en een advies op maat, zodat je vooraf een goed beeld hebt bij wat we voor jou kunnen betekenen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.