Skip to content

Nieuws

Winnaar beste scriptiebureau van Nederland

Al ruim 6.000 studenten succesvol geholpen (10+ jaar ervaring)

Een onderwerp vinden? Topscriptie helpt!

Brainstorm onderwerp

Wat is een goed en vooral bruikbaar scriptieonderwerp voor jouw bachelor- of masterscriptie of beroepsproduct? Die vraag speelt wellicht ook bij jou. Om tot een goed gemotiveerde keuze voor een onderwerp te komen ben je afhankelijk van de eisen die jouw opleiding en begeleiders aan de eindopdracht stellen en de kennis en lesstof die je in de afgelopen jaren bij jouw opleiding hebt opgedaan. Maar vooral ook van de passie, interesse en het toekomstperspectief die bij jou persoonlijk spelen. Volgens ons is een eindopdracht daarbij niet alleen een finale proeve van bekwaamheid van jouw kunnen, zoals de meeste opleidingen dat stellen, maar kan het vooral ook worden gezien als een enerverende opstap naar jouw toekomstige carrière.

Een bewust, professioneel aangevlogen keuzeproces tot een bruikbaar onderwerp voor jouw scriptie/ beroepsproduct vormt direct ook de gedegen basis voor het Plan van Aanpak/ Startproduct en/of het eerste hoofdstuk van jouw eindopdracht. Het draait om een boeiend karakter van het onderwerp en de eerste vertaalslag daarvan naar een probleemherkenning. We helpen zowel hbo studenten als ook wo bachelor- en master studenten (het vinden van een research gap en de uitwerking hiervan).

Topscriptie heeft hiervoor een apart dienstverlening: scriptieonderwerp brainstorm. Middels enkele uitgekiende stappen, online en offline, verkennen we samen met jou binnen drie uur jouw mogelijkheden voor een onderwerp. We laten je dat vervolgens zelf, maar door ons begeleid, omzetten in een probleemstelling en onderzoeksvraag.

scriptie kwalitatief onderzoek

Wil je dit afnemen of wil je meer weten? Mail jouw mogelijke verzoek tot een individuele brainstormsessie naar ons.

×