Reviews

Winnaar beste scriptiebureau van Nederland

Al ruim 5.110 studenten succesvol geholpen

Topscriptie B.V.
122 9.2 / 10
Bel of WhatsApp een scriptiebegeleider
0614592593
Not specified
9.3 / 10
Extremely helpful thesis tutoring service

Having never written a thesis before, turning to a tutoring service was the best choice I could have made. I was matched with Yvette who immediately jumped into looking over what I already had and provided timely feedback. Through sending her different versions and drafts over a month long period, I was able to create a professional and coherent piece of writing that I was very proud of in the end. I appreciated her honesty throughout and enjoyed having her as a tutor overall. It was also helpful that she had studied and written about a similiar topic area as me so this enabled her to make more informed writing suggestions. I really would have had a hard time without her guidance so I highly reccomend using this service if you are a student who is struggling to understand the ins-and-outs of constructing a thesis.

Not specified
9.3 / 10

Extremely helpful thesis tutoring service Having never written a thesis before, turning to a tutoring service was the best choice I could have made. I was matched with Yvette who immediately jumped into looking over what I already had and […]

Accountancy
9 / 10

Met nog 5 weken tot de deadline van mijn master scriptie kwam ik tot de conclusie dat het theoretisch kader opnieuw geschreven moest worden en ik dus nog 5 weken had om een complete scriptie te schrijven. Enigszins gestrest contact opgenomen met Topscriptie. Na contact met Mirjam kreeg ik 1 dag later Audrey als begeleidster. Audrey had me na de eerste meeting al gerust gesteld dat het zeker nog haalbaar was. Met hulp en feedback van Audrey voor het schrijfproces en Herman voor de analyse ben ik inmiddels succesvol afgestudeerd!

Zeer kundige en flexibele begeleiders. Audrey maakte zelfs tijd in het weekend of voor een aantal appjes laat op de avond. Al met al een hele prettige begeleiding gehad van Topscriptie en in het proces ook nog veel geleerd over mijn eigen schrijfstijl en deze verbeterd.

Accountancy
9 / 10

Met nog 5 weken tot de deadline van mijn master scriptie kwam ik tot de conclusie dat het theoretisch kader opnieuw geschreven moest worden en ik dus nog 5 weken had om een complete scriptie te schrijven. Enigszins gestrest contact […]

Business Studies AR logistiek
10 / 10

Goede, duidelijk begeleiding die geleid heeft tot het afronden van mijn scriptie waarna ik kon afstuderen. Ik kan Topscriptie bij iedereen aanraden, mij heeft het enorm geholpen!

Business Studies AR logistiek
10 / 10

Goede, duidelijk begeleiding die geleid heeft tot het afronden van mijn scriptie waarna ik kon afstuderen. Ik kan Topscriptie bij iedereen aanraden, mij heeft het enorm geholpen!

Economie
10 / 10

Het laatste wat ik wilde was hulp. Toch gezocht, gekregen en losgetrokken uit dat scriptiemoeras.

Korte lijntjes, heldere communicatie, snelle een vakkundige hulp.

Economie
10 / 10

Het laatste wat ik wilde was hulp. Toch gezocht, gekregen en losgetrokken uit dat scriptiemoeras. Korte lijntjes, heldere communicatie, snelle een vakkundige hulp.

onbekend
9.3 / 10

Ik zat in grote tijdsnood met mijn thesis en zag er niet naar uit dat ik de deadline ging halen. Met een super begeleider van topscriptie heb ik heel gerichte en goede hulp gekregen en telkens wanneer ik problemen ondervond werd er snel hulp geboden.

Snelle, goede en gericht hulp

onbekend
9.3 / 10

Ik zat in grote tijdsnood met mijn thesis en zag er niet naar uit dat ik de deadline ging halen. Met een super begeleider van topscriptie heb ik heel gerichte en goede hulp gekregen en telkens wanneer ik problemen ondervond […]

Psychologie
10 / 10
Bij topscriptie sta JIJZELF & JE PROJECT CENTRAAL

Ik had mijn twijfels over Topscriptie. Omdat ik bij een ander bureau het gevoel kreeg dat het ”alleen maar om geld ging”. Na een kort gesprek met Mirjam ben ik ge├»ntroduceerd aan Nienke. Wat een pracht mens! Mijn motivatie ging van o naar 100. Bij Topscriptie heb ik het gevoel gekregen dat niet het geld (aantal uren) maar mijn project en ik zelf centraal staan.

Dank je wel Mirjam & Nienke! Grt Jonas

Psychologie
10 / 10

Bij topscriptie sta JIJZELF & JE PROJECT CENTRAAL Ik had mijn twijfels over Topscriptie. Omdat ik bij een ander bureau het gevoel kreeg dat het ”alleen maar om geld ging”. Na een kort gesprek met Mirjam ben ik ge├»ntroduceerd aan […]

Osteopathie
8.3 / 10

Het is belangrijk om bij het schrijven van een scriptie je zwaktes aan te sterken met hulp van gespecialiseerde mensen. Op deze manier leer je zeker wat bij en weet je zeker dan de informatie die je vergaard ook de juiste is. Zelf heb ik bij Topscriptie beroep gedaan op iemand voor statistiek en Engelstalige grammatica. Meer dan de moeite waard om eens te horen of zij voor jou ook iets kunnen betekenen.

Heel overzichtelijke opvolging. Duidelijke informatie. Snel antwoord op vragen.

Osteopathie
8.3 / 10

Het is belangrijk om bij het schrijven van een scriptie je zwaktes aan te sterken met hulp van gespecialiseerde mensen. Op deze manier leer je zeker wat bij en weet je zeker dan de informatie die je vergaard ook de […]

hbo bedrijfskunde
8.7 / 10

Ik was al 1,5 jaar bezig met mijn scriptie. Hierna topscriptie ingeschakeld & super goed geholpen. Hele duidelijk feedback en tips/tops. Nu eindelijk na iets meer als 1,5jaar mijn scriptie gehaald. Bastiaan heeft me hierbij uitstekend begeleid!

hbo bedrijfskunde
8.7 / 10

Ik was al 1,5 jaar bezig met mijn scriptie. Hierna topscriptie ingeschakeld & super goed geholpen. Hele duidelijk feedback en tips/tops. Nu eindelijk na iets meer als 1,5jaar mijn scriptie gehaald. Bastiaan heeft me hierbij uitstekend begeleid!

post-doc
9.3 / 10
echt een top instituut met top kwaliteit en top begeleiding

Na aanmelding en een eerste probleemverkenning wordt serieus gekeken welke begeleider het best bij de vraag en de persoon past. Daardoor is er altijd een prima match tussen vraag en aanbod.
Mijn ervaringen met dit instituut zijn opnieuw heel positief. De begeleiding is deskundig en de reacties zijn snel en accuraat. Ik heb zelfs de keuze of ik de begeleider op locatie wil spreken, per mail wil contacten of per Skype wil spreken.
Over de deskundigheid van de begeleiding ben ik opnieuw heel tevreden.

accuraat, deskundig, snel, brede keuze aan deskundigen. ik weet het echt niet.

post-doc
9.3 / 10

echt een top instituut met top kwaliteit en top begeleiding Na aanmelding en een eerste probleemverkenning wordt serieus gekeken welke begeleider het best bij de vraag en de persoon past. Daardoor is er altijd een prima match tussen vraag en […]

Professionele hulp bij je scriptie

Een intakegesprek is altijd geheel vrijblijvend, we geven je graag meer persoonlijke informatie en een advies op maat, zodat je vooraf een goed beeld hebt bij wat we voor jou kunnen betekenen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.