Reviews

Winnaar beste scriptiebureau van Nederland

Al ruim 3.150 studenten succesvol geholpen

TopScriptie
9.1 / 10
Bel of WhatsApp een scriptiebegeleider
0614592593
Onderwijskunde
10 / 10

Heel erg fijne begeleiding gehad. Begeleiders zijn heel kundig en denken goed met je mee, motiveren je en geven je zelfvertrouwen om verder te gaan. Afspraken maken gaat erg makkelijk en er wordt zeer snel gereageerd op mails of vragen die je tussendoor nog hebt. Aanrader!

Onderwijskunde
10 / 10

Heel erg fijne begeleiding gehad. Begeleiders zijn heel kundig en denken goed met je mee, motiveren je en geven je zelfvertrouwen om verder te gaan. Afspraken maken gaat erg makkelijk en er wordt zeer snel gereageerd op mails of vragen […]

10 / 10

Mede dankzij de professionele persoonlijke begeleiding vanuit topscriptie heb ik mijn studie kunnen afronden. Via Skype heb ik op een zeer prettige manier mijn scriptierapport geleidelijk kunnen verbeteren. Belangrijk daarbij is dat de begeleider zijn adviezen altijd afstemt op de beoordeling vanuit de opleiding.

10 / 10

Mede dankzij de professionele persoonlijke begeleiding vanuit topscriptie heb ik mijn studie kunnen afronden. Via Skype heb ik op een zeer prettige manier mijn scriptierapport geleidelijk kunnen verbeteren. Belangrijk daarbij is dat de begeleider zijn adviezen altijd afstemt op de […]

Facility management
10 / 10

Ontzettend tevreden over Topscriptie! Zonder de hulp van Linda had ik nooit een 7.5 kunnen halen op mijn scriptie. Goede, duidelijke en snelle feedback, maar er wordt ook met je mee gedacht. Ze weten precies wat er van je verwacht wordt bij het schrijven van een scriptie. Ik raad het iederen aan, want het scheelt ook aardig wat stress.

Facility management
10 / 10

Ontzettend tevreden over Topscriptie! Zonder de hulp van Linda had ik nooit een 7.5 kunnen halen op mijn scriptie. Goede, duidelijke en snelle feedback, maar er wordt ook met je mee gedacht. Ze weten precies wat er van je verwacht […]

8 / 10

Ik zocht destijds een begeleider of begeleidster vanuit Topscriptie, die me wilde helpen met het verder uitrollen van mijn onderzoek, zoals methodologie, statistische verwerking van het meetinstrument via SPSS, kritische blik theorie, etc. Ik was tamelijk goed op weg, echter verliep de communicatie stroef met mijn scriptiebegeleider of begeleidster vanuit de universiteit en kreeg ik vaak dezelfde feedback terug van hem of haar. Hierdoor kom je in een impasse terecht, waardoor je stagneert met betrekking tot je onderzoek. Ik heb daarom de hulp van Topscriptie ingeschakeld om spreekwoordelijk de koe bij de horens te nemen. Een onafhankelijke (wetenschappelijke) blik zorgt voor een vernieuwende input, waardoor je weer meters gaat maken met betrekking tot je onderzoek. Vervelend dat dit eigenlijk niet bij je scriptiebegeleider of begeleidster kan vanuit de universiteit, maar het was niet anders in mijn situatie. Hierdoor heb ik zaken en keuzes met betrekking tot mijn onderzoek sneller en beter kunnen maken.

Snelle reacties, kennis/expertise, enthousiasme en kwaliteitsgericht vanuit begeleider Topscriptie.Tarieven zijn niet goedkoop. Het vergt een investering in je onderzoek. Het moet je dit waard zijn.

8 / 10

Ik zocht destijds een begeleider of begeleidster vanuit Topscriptie, die me wilde helpen met het verder uitrollen van mijn onderzoek, zoals methodologie, statistische verwerking van het meetinstrument via SPSS, kritische blik theorie, etc. Ik was tamelijk goed op weg, echter […]

Technische bedrijfskunde
9 / 10

Na het afronden van mijn onderzoeksvoorstel voor de hbo opleiding Technische bedrijfskunde (NCOI) heb ik de hulp van TopScriptie ingeschakeld. In eerste instantie omdat ik hulp nodig had bij het theoretisch kader. Uiteindelijk heeft Klaas Meekma me uitstekend geholpen tot en met de voorbereiding voor mijn verdediging. Mede dankzij zijn begeleiding en hulp heb ik nu mijn diploma op zak én heb een heleboel geleerd gedurende het gehele traject. Mijn dank ik groot en ik raad het iedere afstudeerder aan om TopScriptie in te schakelen!

Begeleiding en hulp bij het hele afstudeertraject; directe communicatie; weinig wachttijd tussendoor

Technische bedrijfskunde
9 / 10

Na het afronden van mijn onderzoeksvoorstel voor de hbo opleiding Technische bedrijfskunde (NCOI) heb ik de hulp van TopScriptie ingeschakeld. In eerste instantie omdat ik hulp nodig had bij het theoretisch kader. Uiteindelijk heeft Klaas Meekma me uitstekend geholpen tot […]

onbekend
10 / 10

Topscriptie is geweldig! Een geweldige begeleiding en vertrouwensrelatie! Zeer nauwkeurig en servicegericht, iedere cent waard! Ik vind het bijna jammer dat de begeleiding is afgelopen nu ik geslaagd ben voor mij scriptie. Top! Gewoon!

onbekend
10 / 10

Topscriptie is geweldig! Een geweldige begeleiding en vertrouwensrelatie! Zeer nauwkeurig en servicegericht, iedere cent waard! Ik vind het bijna jammer dat de begeleiding is afgelopen nu ik geslaagd ben voor mij scriptie. Top! Gewoon!

Wo
8 / 10

Tijdens de afronding van mijn scriptie had ik onvoorziene problemen met het analyseren van mijn data. Omdat ik wist dat ik via de universiteit niet op korte termijn iemand kon benaderen die deskundig genoeg is om mij te helpen met deze problemen, heb ik uiteindelijk Toscriptie ingeschakeld. Na eerst te informeren na de tarieven en beschikbaarheid, kon ik al binnen 2 dagen hulp krijgen van een begeleider. Omdat mijn budget gelimiteerd was, heb ik wel expliciet vermeld waar mijn prioriteiten lagen binnen de geboekte 2 uur. Daar werd verrassend goed mee omgegaan en ik heb zeer goede hulp ontvangen bij de statistiek van mijn scriptie.

Wo
8 / 10

Tijdens de afronding van mijn scriptie had ik onvoorziene problemen met het analyseren van mijn data. Omdat ik wist dat ik via de universiteit niet op korte termijn iemand kon benaderen die deskundig genoeg is om mij te helpen met […]

Management en Organisatie NCOI
10 / 10

Zeker een Aanrader!!
Tijden het schrijven van mijn scriptie ben ik begeleid door Jan-Willem van Top scriptie.
Ik kon gelijk merken dat Jan-Willem een zeer ervaren scriptiebegeleider is. Doordat hij mij zo heeft geholpen (zowel inhoudelijk als qua vorm) heb ik zeer weinig feedback van school gekregen. Ook was de samenwerking met deze begeleider prettig. Hij gaat snel te werk, is heel kritisch en weet er een mooi geheel van te maken.

Jan Willem, nogmaals vriendelijk bedankt voor alle ondersteuning! Je bent een topper!

Management en Organisatie NCOI
10 / 10

Zeker een Aanrader!! Tijden het schrijven van mijn scriptie ben ik begeleid door Jan-Willem van Top scriptie. Ik kon gelijk merken dat Jan-Willem een zeer ervaren scriptiebegeleider is. Doordat hij mij zo heeft geholpen (zowel inhoudelijk als qua vorm) heb […]

Communicatie- en informatiewetenschappen
10 / 10

Het lastigste onderdeel van het hele MSc. traject was voor mij het SPSS gedeelte van de scriptie. Met name het leren bedienen van SPSS zowel als het interpreteren van de output waren mij niet duidelijk toen ik aan dit onderdeel van mijn scriptie begon. Via internet vond ik Top Scriptie en heb contact opgenomen. Vrijwel direct kreeg ik uitgebreid antwoord en werd er een begeleider (Herman) gevonden en werd er een plan op maat gemaakt. Herman heeft me uitstekend geholpen met zijn kennis en kunde en het was heel fijn en leerzaam om door zo’n ervaren SPSS whizzard begeleid te worden! Daarnaast was Herman erg flexibel om afspraken mee in te plannen. Ondanks dat hij erg druk was, kon er altijd op korte termijn een meeting plaatsvinden. Ook op mails met vragen reageerde Herman heel vlot en adequaat.
Toen ik mijn resultaten eenmaal had geschreven heeft Herman een review gedaan en aan de hand daarvan heb ik het stuk ook nog kunnen verbeteren. Ik ben super blij dat dit soort begeleiding bestaat, zonder deze hulp had het voor mij erg lastig geworden om de scriptie op tijd af te krijgen. Nu ben ik geslaagd en is het MSc. hoofdstuk afgesloten – voelt super fijn. Het was een goede investering en het geld meer dan waard!

Hoog kennis niveau en goede service. Kwaliteit op maat

Communicatie- en informatiewetenschappen
10 / 10

Het lastigste onderdeel van het hele MSc. traject was voor mij het SPSS gedeelte van de scriptie. Met name het leren bedienen van SPSS zowel als het interpreteren van de output waren mij niet duidelijk toen ik aan dit onderdeel […]

Professionele hulp bij je scriptie

Een intakegesprek is altijd geheel vrijblijvend, we geven je graag meer persoonlijke informatie en een advies op maat, zodat je vooraf een goed beeld hebt bij wat we voor jou kunnen betekenen.