Skip to content

Scriptie workshop

Informatie scriptie workshop ‘Sneller een scriptie schrijven’

Start je met je scriptie en weet je niet zo goed hoe je moet beginnen? Wil je extra ondersteuning en concrete tips waarmee je direct aan de slag kunt? Schrijf je dan in voor onze workshop “sneller een scriptie schrijven”.

Scriptie workshop

Gedurende de workshop behandelen we vier onderwerpen:

1) De probleemanalyse en aanleiding van je scriptie
2) De onderzoeksvraag van je scriptie
3) De structuur van je plan van aanpak en scriptie
4) Het onderbouwen van argumenten

Om een probleemanalyse te maken en een duidelijke onderzoeksvraag te formuleren bestaan verschillende theorieën. Deze theorieën behandelen we tijdens de workshop en passen we toe door middel van voorbeelden. Op deze manier proberen we zo concreet mogelijk uit te leggen hoe je een duidelijke probleemanalyse en onderzoeksvraag maakt. Daarnaast werk je aan je eigen plan van aanpak of scriptie, afhankelijk van hoe ver je bent in het proces van het schrijven van je scriptie.

Ook leren we je hoe je een structuur maakt voor je plan van aanpak en je scriptie en hoe je argumenten kunt onderbouwen. Dit laatste doen we aan de hand van een schrijfschema. Aan het einde van de workshop kun je de hand-outs die we uitdelen meenemen. Zo kun je alle concrete tips nog een keer nalezen.

Tip: werk jij naast je studie? Je kunt via de HR afdeling controleren of je in aanmerking komt voor een opleidingsbudget. We bieden deze workshop (incl. een aantal uur scriptiecoaching) ook 1-op-1 aan voor studerende medewerkers via springest.nl 

Heb jij interesse en wil je graag meer informatie of jezelf inschrijven?

Neem contact met ons op…

 
×