Skip to content

Scriptiebegeleiding en coaching via Rabobank Time2Grow!

Topscriptie begeleidt als opleidingspartner regelmatig Rabobank medewerkers bij hun studie en scriptie. Via het portaal Time2Grow! kun je als medewerker een cursus of training inboeken of zelf een aanvraag doen. De meeste Rabobank medewerkers ontvangen jaarlijks een persoonlijk ontwikkelbudget (opleidingsbudget).

Cursus studie- en scriptiebegeleiding via Time2Grow?

Momenteel staat Topscriptie nog niet als Preferred Supplier in de catalogus van Time2Grow! van de Rabobank. Gelukkig worden we wel erkend als opleidingspartner en is het daardoor wel mogelijk om je persoonlijke ontwikkelbudget bij ons in te zetten voor scriptiehulp. Het is namelijk mogelijk om zelf een training/ cursus op te geven, waarna Time2Grow! met ons contact opneemt. Wij handelen dan de administratie af, waarna je direct bij ons kunt starten.

Scriptiebegeleiding en coaching via Rabobank Time2Grow!

Topscriptie en Time2Grow!

Maak gebruik van je persoonlijk ontwikkelbudget van de Rabobank en start met onze scriptiebegeleiding. We geven 1-op-1 scriptiehulp en bieden ook trainingen aan zoals academisch (wetenschappelijk) schrijven. We helpen studenten van A tot Z en zijn bekend met uiteenlopende opleidingen, van een MBA tot een studie psychologie.

  • We hebben speciale pakketprijzen voor een heel scriptietraject. Je kunt hier onze tarieven vinden.

Vragen?

Wil je graag weten op welke manier jij je ontwikkelbudget het beste kunt inzetten? Neem contact op met ons.

 

Topscriptie heeft al ruim 6.000 studenten geholpen!

Laat ons je helpen bij je studie of het afstuderen. Ontdek wat we voor je kunnen doen.

 

Winnaar beste scriptiebureau van Nederland

Winnaar beste scriptiebureau van Nederland

4.8
powered by Google
js_loader
×