Scriptiebegeleiding Inholland studenten

 

Studeer jij aan Inholland en heb jij moeite met de afronding van je scriptievoorstel of scriptie? Bij Topscriptie hebben wij ruimschoots ervaring met scriptiebegeleiding aan Inholland (en School of Economics voor de economische opleidingen) studenten. We hebben ervaren zowel in de begeleiding bij het gehele proces als ook bij een afgekeurde scriptie. Natuurlijk zijn jou de verzwaarde eisen van het afstuderen niet ontgaan. Ook de nieuwsberichten over Inholland zoals het lage slagingspercentage van de scriptie zijn bij iedereen bekend. Met name bij bepaalde opleidingen van Inholland zoals bijvoorbeeld media en entertainment management (MEM), zijn de eisen extra verscherpt en hebben veel studenten moeite met de afronding van hun scriptie. De scriptie moet van een dusdanig niveau zijn, dat veel studenten het helaas niet redden. Uitval en studievertraging komen nu veel voor en dat is natuurlijk hartstikke zonde. De scriptie is het laatste wat moet worden afgerond alvorens je jouw diploma in ontvangst kunt nemen!

 

Bij Topscriptie bieden wij scriptiebegeleiding gericht op het opstarten of verbeteren van jouw scriptie of plan van aanpak. Al onze scriptiebegeleiders hebben een dusdanig hoog niveau dat zij samen met jou je scriptie naar een hoger niveau kunnen tillen! Bovendien hebben een aantal begeleiders van ons specifieke ervaring met de eisen van een scriptie van verschillende opleidingen van Inholland (zoals MEM), wat als groot voordeel heeft dat we je concreet kunnen begeleiden hierin en weten wat er wordt verwacht. We helpen studenten bij hun onderzoeksvoorstel, maar ook bij het gehele scriptieproces en een herkansing. Studenten die hun scriptie moeten herkansen vinden dit vaak lastig omdat zij al langere tijd hiermee bezig zijn en op veel onderdelen onvoldoende hebben gescoord. Veelal is het onduidelijk hoe en wat er moet worden aangepast. Topscriptie kan hierin meedenken en samen met jou bekijken hoe je dit kunt verbeteren!

 

 

Studeer jij aan InHolland en wil jij ook professionele hulp?

 

 

Topscriptie heeft al ruim 5.110 studenten geholpen aan een Topscriptie!

Helpen wij jou ook aan een TopScriptie? Neem contact met ons op!

Professionele hulp bij je scriptie

Een intakegesprek is altijd geheel vrijblijvend, we geven je graag meer persoonlijke informatie en een advies op maat, zodat je vooraf een goed beeld hebt bij wat we voor jou kunnen betekenen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer weten?

Wil je meer informatie over de mogelijkheden die Topscriptie kan bieden?
Professionele, betaalbare hulp bij je scriptie?
Meer

Helpen wij jou, net als 5.110 anderen ook aan een Topscriptie?

sluit
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.