Scriptiebegeleiding Tilburg

Wil jij scriptiebegeleiding in Tilburg? Bij Topscriptie ben je aan het juiste adres! In Tilburg hebben we jarenlange ervaring met de begeleiding van studenten van de volgende onderwijsinstellingen:
 
Avans Hogeschool
Fontys Hogeschool
TIAS School for Business and Society
HAS
TU Eindhoven
Universiteit Tilburg (UvT)
 
Tevens hebben we in Tilburg ook studenten van andere scholen begeleid (zoals de LOI, NCOI etc.), veelal waren deze studenten woonachtig in Tilburg, Eindhoven of directe omgeving.
 
Onze scriptiebegeleiding in Tilburg is helemaal afgestemd op jouw wensen en scriptie. Loop je vast bij het schrijven van je plan van aanpak, je SPSS analyses, heb je even iets minder motivatie of wil je iemand die inhoudelijk en concreet met je meedenkt? We hebben verschillende mogelijkheden en stemmen de begeleiding vooraf met jou af! Je zit bij ons niet vast aan dure abonnementen of inschrijfkosten, bij ons betaal je per uur (en ontvang je een lager tarief bij afname van een voordeelpakket van 5 of 10 uren).
 
 

Scriptiebegeleiding Tilburg

Indien je op een andere plek zou willen afspreken is dit in overleg ook mogelijk. We stemmen dit altijd samen vooraf af, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Overigens kun je er ook voor kiezen om scriptiebegeleiding in Tilburg te combineren met online hulp bij je scriptie (via Skype/ in het document zelf) voor al je vragen en concrete feedback tussendoor. Op deze manier kun je altijd snel weer verder en is er altijd iemand die met je meedenkt en je kunt bereiken.
 
Woon of studeer jij in Tilburg of directe omgeving en ben je op zoek naar goede scriptie hulp? We geven je graag aan hoe wij jou kunnen ondersteunen in de afronding van je scriptie, zodat je vooraf weet waar je aan toe bent en wie het beste bij jouw scriptie en hulpvraag past.
 
 

Topscriptie heeft al ruim 5.110 studenten geholpen aan een Topscriptie!

Helpen wij jou ook aan een TopScriptie? Neem contact met ons op!

Professionele hulp bij je scriptie

Een intakegesprek is altijd geheel vrijblijvend, we geven je graag meer persoonlijke informatie en een advies op maat, zodat je vooraf een goed beeld hebt bij wat we voor jou kunnen betekenen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer weten?

Wil je meer informatie over de mogelijkheden die Topscriptie kan bieden?
Professionele, betaalbare hulp bij je scriptie?
Meer

Helpen wij jou, net als 5.110 anderen ook aan een Topscriptie?

sluit
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.