Thesisbegeleiding België

Bent u op zoek naar doelgerichte thesis begeleiding in België of hulp bij uw bachelorproef, masterproef en/ of eindwerk? Doe dan een beroep op Topscriptie. Topscriptie helpt Belgische studenten bij hun bachelor- of master thesis (bachelor proef of mastesrproef), geeft assistentie bij SPSS en Stata, kwantitatief en kwalitatief onderzoek of op andere gebieden zoals het oefenen met een eindverhandeling. Topscriptie verzorgt zowel individuele thesis coaching als ook bijles en studie coaching in kleine groepjes. Onze gespecialiseerde thesis begeleiders werken veelal vanuit de regio Vlaanderen, met name Antwerpen en Breda/ Roosendaal, en bovendien is ook online thesis hulp mogelijk. Voor Belgische studenten die wonen in Antwerpen, Brussel, Gent, Hasselt, Leuven of omstreken bieden we gespecialiseerde thesis hulp.

Uiteraard kunnen we ook een eerste (eventueel langere) sessie op locatie inplannen, waarna we vervolgens online verder gaan. Het is ook mogelijk om in een groepje begeleiding te krijgen, maar de meeste studenten kiezen voor 1-op-1 scriptiebegeleiding of bijles. Daarnaast is onze beproefde aanpak en begeleiding flexibel en kan worden ingedeeld al naar gelang je eigen wensen en behoeften. Speciaal voor onze Belgische klanten hebben wij de mogelijkheid om via onze community te betalen middels Bancontact.

vubKatholieke hogeschool Leuven

ku_leuven

universiteit_Antwerpen

Thesis hulp in België

We brengen altijd allereerst de situatie in kaart, waarna we een begeleidingsplan kunnen opstellen.

In België hebben we thesisbegeleiding gegeven aan studenten van de Katholieke Hogeschool Leuven, Katholieke Universiteit Leuven (KU Leuven), de Universiteit van Antwerpen, Universiteit Gent, Odisee (Brussel en andere locaties), Hogeschool Pxl in Hasselt, Hogeschool Vives in Brugge en de Vrije Universiteit Brussel. We hebben een aantal ervaren begeleiders die goed op de hoogte zijn van de eisen die er aan een thesis (bachelor proef / masterproef) in België worden gesteld.

Bent u op zoek naar individuele thesis begeleiding en hulp bij uw actieplan/ proposal of eindwerk (bachelor of masterproef) in België? Heeft u een paar kleine vragen of bent u op zoek naar intensieve thesis begeleiding van A tot Z? Een consulent van Topscriptie bespreekt graag met u geheel vrijblijvend de mogelijkheden.

thesisbegeleiding

Ben je op zoek naar een scriptiebureau of scriptiecoach in België? 

 

Topscriptie heeft al ruim 6.000 studenten geholpen!

Laat ons je helpen bij je studie of het afstuderen. Ontdek wat we voor je kunnen doen.

Professionele hulp bij je studie en scriptie

Een intakegesprek is altijd geheel vrijblijvend, we geven je graag meer persoonlijke informatie en een advies op maat, zodat je vooraf een goed beeld hebt bij wat we voor jou kunnen betekenen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.