Thesisbegeleiding Belgie

Bent u op zoek naar doelgerichte thesis begeleiding in België of hulp bij uw bachelorproef, masterproef en/ of eindwerk? Doe dan een beroep op Topscriptie. Topscriptie helpt Belgische studenten bij hun bachelor- of master thesis (bachelor proef of masterproef), geeft assistentie bij SPSS en Stata, kwantitatief en kwalitatief onderzoek of op andere gebieden zoals het oefenen met een eindverhandeling. Topscriptie verzorgt zowel individuele thesis coaching als ook bijles en studie coaching in kleine groepjes. Onze gespecialiseerde thesis begeleiders werken veelal vanuit Antwerpen en Breda/ Roosendaal, en bovendien is ook online begeleiding mogelijk. Uiteraard kunnen we ook een eerste (eventueel langere) sessie op locatie inplannen, waarna we vervolgens online verder gaan. Het is ook mogelijk om in een groepje begeleiding te krijgen, maar de meeste studenten kiezen voor 1-op-1 begeleiding of bijles. Daarnaast is onze beproefde aanpak en begeleiding flexibel en kan worden ingedeeld al naar gelang je eigen wensen en behoeften. Speciaal voor onze Belgische klanten hebben wij de mogelijkheid om via onze community te betalen middels Bancontact.

vubKatholieke hogeschool Leuven

ku_leuven

universiteit_Antwerpen

We brengen altijd allereerst de situatie in kaart, waarna we een begeleidingsplan kunnen opstellen.

In België hebben we thesisbegeleiding gegeven aan studenten van de Katholieke Hogeschool Leuven, Katholieke Universiteit Leuven (KU Leuven), de Universiteit van Antwerpen, Universiteit Gent, Odisee (Brussel en andere locaties), Hogeschool Pxl in Hasselt, Hogeschool Vives in Brugge en de Vrije Universiteit Brussel. We hebben een aantal ervaren begeleiders die goed op de hoogte zijn van de eisen die er aan een thesis (bachelor proef / masterproef) in België worden gesteld.

Bent u op zoek naar individuele thesis begeleiding en hulp bij uw actieplan/ proposal of eindwerk (bachelor of masterproef) in België? Heeft u een paar kleine vragen of bent u op zoek naar intensieve thesis begeleiding van A tot Z? Een consulent van Topscriptie bespreekt graag met u geheel vrijblijvend de mogelijkheden.

thesisbegeleiding

Studeert u aan een Belgische onderwijsinstelling en heeft u hulp nodig bij uw thesis, onderzoek, paper of een ander vak?

 

Topscriptie heeft al ruim 5.110 studenten geholpen aan een Topscriptie!

Helpen wij jou ook aan een TopScriptie? Neem contact met ons op!

Professionele hulp bij je scriptie

Een intakegesprek is altijd geheel vrijblijvend, we geven je graag meer persoonlijke informatie en een advies op maat, zodat je vooraf een goed beeld hebt bij wat we voor jou kunnen betekenen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer weten?

Wil je meer informatie over de mogelijkheden die Topscriptie kan bieden?
Professionele, betaalbare hulp bij je scriptie?
Meer

Helpen wij jou, net als 5.110 anderen ook aan een Topscriptie?

sluit
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.