Damien Broekharst

Scriptiebegeleider Damien broekharst

Damien heeft een Master Bestuurskunde en Master Zorgmanagement afgerond aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Na zijn afstuderen werkte hij als onderzoeker en docent aan de Erasmus School of Health Policy & Management (ESHPM). Inmiddels is hij werkzaam als onderzoeker aan het Erasmus Medisch Centrum alwaar hij onderzoek doet naar beleidsvorming, procesevaluaties, kosten-baten analyses en ethiek binnen de zorgsector. Naast zijn onderzoek begeleidt Damien met veel plezier ook meerdere studenten bij hun stage en scriptie.

Damien kan studenten helpen bij het bedenken van een goede onderzoeksvraag, het ontwerpen van een haalbaar onderzoeksdesign, het opzetten van de onderzoeksmethoden (kwalitatief, kwantitatief, case study, mixed methods), het analyseren van opgehaalde data (bijvoorbeeld in SPSS) en het gestructureerd rapporteren van onderzoeksbevindingen. Hij kan hulp bieden bij scripties op het gebied van onder andere sociale wetenschappen (bestuurskunde, beleidsevaluatie, beleidsanalyse, politicologie, sociologie etc.), organisatie wetenschappen (management, bedrijfskunde, human resources, communicatie, innovatie en technologie etc.) en gezondheidswetenschappen (verpleegkunde, verloskunde, SPH, psychologie, public health etc.). Daarnaast kan Damien studenten met uiteenlopende (mentale) problemen en faalangst/ perfectionisme of dyslexie helpen om toch verder te komen met hun scriptie. Hij begeleidt zowel wo als hbo studenten op locatie in Rotterdam en/of online.

 

Neem contact op met Damien…

Professionele hulp bij je studie en scriptie

Een intakegesprek is altijd geheel vrijblijvend, we geven je graag meer persoonlijke informatie en een advies op maat, zodat je vooraf een goed beeld hebt bij wat we voor jou kunnen betekenen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.