Denise Groeneveld

Denise begeleidt met enthousiasme hbo en wo studenten op het gebied van bedrijfskunde, commerciële economie (CE), small business & retail management (SBRM), communicatie, accountancy en controlling, human resource management (HRM), facility management, management economie en recht (MER), supply chain, marketing, international language & management (IBM), media entertainment management (MEM), business administration, business analytics, bedrijfseconomie, (strategische) marketing, finance, management en organisatie, mba en financiële economie.

Denise heeft haar Bachelor small business en retail management (SBRM) behaald aan de Hogeschool Rotterdam en haar internationale master bedrijfskunde (international MSc. in Business Administration) cum laude behaald aan de TIAS-business school (hier heeft zij een ”Best Student Award” behaald). Hierdoor heeft zij ervaring met zowel het schrijven van een (Nederlandstalige of Engelstalige) scriptie op hbo niveau als op wo niveau. Daarnaast heeft Denise gewerkt als financieel adviseur binnen het bankwezen en als adviseur risicomanagement bij verschillende grote internationale bedrijven.

 

Met veel energie en enthousiasme begeleidt Denise studenten bij het afronden van hun scriptie. Denise begeleidt op verschillende manieren, afhankelijk van waar jij behoefte aan hebt. Zo helpt Denise bij het opstellen van je probleemanalyse, het conceptueel model, je plan van aanpak, het aanbrengen van structuur in je scriptie en kan ze jouw scriptie taalkundig nakijken, zowel in het Nederlands als in het Engels. Daarnaast heeft Denise vakinhoudelijke kennis, helpt ze met het uitvoeren van kwantitatieve analyses in SPSS en helpt ze jou om gemotiveerd te blijven werken aan je scriptie. Denise kan je ook begeleiden indien je studieproblemen ervaart zoals faalangst en perfectionisme. Daarnaast geeft Denise met regelmaat de workshop ”Kickstart je hbo-scriptie”.

 

Je kunt bij Denise terecht voor scriptiebegeleiding op locatie in Den Haag (en omgeving) en online.

 

 

Professionele hulp bij je studie en scriptie

Een intakegesprek is altijd geheel vrijblijvend, we geven je graag meer persoonlijke informatie en een advies op maat, zodat je vooraf een goed beeld hebt bij wat we voor jou kunnen betekenen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.