Roos van der Meijden

foto-begeleider-Roos

Mijn naam is Roos. Al ruim 5 jaar ondersteun ik met veel plezier studenten bij het schrijven van hun scriptie. Mijn bacheloropleiding en mijn twee masteropleidingen hebben me een reeks vaardigheden opgeleverd op het gebied van Gedragswetenschappen, Sociale wetenschappen, Onderwijs (voor duurzame ontwikkeling), Marketingcommunicatie, Communicatiewetenschappen, academisch schrijven, academisch onderzoek, Organisatiegedrag, Sociaal Pedagogische Hulpverlening, Maatschappelijk Werk en Dienstverlening, en Antropologie.

Ik ben gespecialiseerd in kwalitatief onderzoek, waarbij ik studenten ondersteun in alle fases van de scriptie. Ik help studenten o.a. bij het onderzoeks- en schrijfproces, het maken van analyses, het verwoorden van ideeën, het in orde maken van de bronvermelding conform de APA-stijl, het stellen van de juiste vragen en het structureren van een essay, plan van aanpak en scriptie.

Neem contact op…

Professionele hulp bij je studie en scriptie

Een intakegesprek is altijd geheel vrijblijvend, we geven je graag meer persoonlijke informatie en een advies op maat, zodat je vooraf een goed beeld hebt bij wat we voor jou kunnen betekenen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.