Skip to content

Yvette Vermeer

Management, economics en marketing

Winnaar beste scriptiebureau van Nederland

Al ruim 6.000 studenten succesvol geholpen (10+ jaar ervaring)

Yvette Vermeer

Yvette Vermeer

Yvette is gepromoveerd op het gebied van sociologie en gerontechnologie en heeft een master in consumentengedrag en een bachelor in commerciële economie. Ze is sterk in het begeleiden van scripties, onderzoeken en het (Engelstalig) academisch schrijven. Tevens coacht ze studenten (en geeft Yvette workshops) in ‘mindful academic writing’.

Yvette heeft inmiddels al veel internationale ervaring opgedaan als onderzoeker voor universiteiten en bedrijven, zoals bijvoorbeeld University College London (Verenigd Koninkrijk), Karolinska Institute (Zweden) en University of Alberta (Canada). Ze begeleidt studenten bij hun bachelor thesis, master thesis en bij hun hbo scriptie. Hier heeft Yvette de afgelopen jaren studenten geholpen met hun studie op het gebied van consumentengedrag, technologie design, media, publieke gezondheid, en sociale wetenschappen, zoals bijvoorbeeld bij de studies management, economie en consumenten gedrag, commerciële economie, marketing, communicatie en ergotherapie. Door haar (onderzoeks)ervaring heeft Yvette ook veel ervaring met kwalitatief onderzoek, thematische analyse en programma’s zoals Nvivo.

Daarnaast heeft Yvette samengewerkt met Alzheimer Nederland, Alzheimer Europe, Alzheimer’s Disease International en de World Health Organisation. Ook heeft zij werkervaring opgedaan als marketing en communicatie medewerkster bij diverse bedrijven. Tevens is Yvette een gedreven enthousiaste spreker en ook nog eens een echte planner.

Haar doel is om anderen te inspireren om goed te doen en krijgt dan ook veel trots en vreugde uit het begeleiden van anderen. Zij zal altijd voor een win-win samenwerking gaan waar iedereen zich comfortabel voelt en het beste uit zichzelf kan halen. Yvette wil vooral haar motivatie en ervaringen delen met studenten omdat zij als geen ander weet hoe belangrijk het is om te “leren leren” als Vmbo student die zich nu heeft opgeklommen tot PhD student.

Yvette begeleidt studenten vanuit Noord-Brabant (Tilburg) op locatie en biedt online hulp aan,

 

Neem contact op met Yvette…

 

 

 

×