Scriptiebegeleiding Groningen

Studeer jij in Groningen of directe omgeving en wil jij graag hulp bij je scriptie? Wij bieden sinds een paar jaar ook scriptiebegeleiding in Groningen aan, waarbij we studenten van verschillende studies helpen. Het is natuurlijk altijd fijn om dichtbij huis begeleiding te kunnen krijgen.
 
In Groningen helpen we studenten van verschillende opleidingen en onderwijsinstellingen uit Groningen en omgeving, waaronder:
 
Hanzehogeschool Groningen (deze hogeschool heeft meer dan 70 studies)
 
Rijksuniversiteit Groningen (meer dan 60 verschillende bachelorstudies en masters)
scriptiebegeleiding groningen
 
Stenden Hogeschool en Hogeschool Windesheim
 
Andere onderwijsinstellingen zoals de NTI, NCOI en LOI
 
 
 
In Groningen hebben we verschillende mogelijkheden om af te spreken, uiteraard kun je de afspraken op locatie ook afwisselen met online hulp. Het is vaak ook mogelijk om op jouw eigen onderwijsinstelling af te spreken. We spreken dit altijd van tevoren af zodat je goed weet wat er voor jou mogelijk is en wat voor jou het beste is. Het is natuurlijk allemaal afhankelijk van waar jij hulp bij zou willen, je onderwerp maar ook of je eventueel al iets hebt gemaakt. We adviseren je hierin graag.
 
Wij zijn in 2011 gestart met het geven van scriptiehulp en hebben al vele jaren ervaring. Onze scriptiehulp is heel praktisch en concreet, zodat je snel weer verder kunt met jouw plan van aanpak, data-analyse (SPSS, kwalitatief onderzoek etc.) of een afgekeurde scriptie.
 

We begeleiden voltijd-, duale- en werkende studenten (hbo en wo) in Groningen, jouw voordelen op een rijtje:

Je krijgt een eigen professionele ervaren scriptiebegeleider toegewezen die goed aansluit bij jouw opleiding en onderwerp

Je kunt ook terecht voor korte en specifieke hulp (onze scriptiebegeleiding start vanaf 1 uur)

Afspreken op locatie in Groningen eventueel afgewisseld met online scriptiebegeleiding

Hulp bij de inhoud van je scriptie maar ook bij het proces en belemmeringen zoals faalangst, uitstelgedrag, een depressie en andere psychische problemen

smiley-face-thumbs-up-clipart-dtre6kxt9-jpeg Wij zijn als beste beoordeeld op een onafhankelijke reviewsite en hebben drie awards (in 2015, 2016 en 2017) ontvangen als beste scriptiebureau.

 

Wil jij graag hulp bij je scriptie in Groningen?