Judy Nijman

Scriptiebegeleider Judy Nijman

Mijn naam is Judy Nijman (1968). Jaren geleden heb ik Milieugezondheidkunde gestudeerd op de Universiteit Maastricht. Sindsdien heb ik op verschillende locaties gewerkt als onderzoeksondersteuner, datamanager en onderzoeker. Zo heb ik onder andere gewerkt bij de faculteit der Geneeskunde van de Universiteit Maastricht en bij het Maasstad Ziekenhuis. Als zelfstandige ondersteun ik o.a. zorg- en welzijnsorganisaties bij het uitvoeren van wetenschappelijk onderzoek. Ik ondersteun studenten op het gebied van sociale wetenschappen, gezondheidswetenschappen, psychologie, osteopathie, lerarenopleiding, verpleegkunde, geneeskunde en business studies bij hun onderzoek, analyseplan, statistiek, SPSS en MPlus, kwalitatief onderzoek en scriptievragen.

Zelf heb ik hele goede herinneringen in aan mijn afstudeerstage en eindscriptie. Het was voor mij een inspirerende en bijzonder leerzame tijd. Tegenwoordig zijn de scriptiebegeleiders op scholen gebonden aan allerlei beperkende regels. Ze mogen weinig meer bijdragen aan de scriptie en nauwelijks tijd besteden aan de individuele student. Ik vind dat jammer, want juist de afstudeerscriptie zou het hoogtepunt van elke opleiding moeten zijn. Graag geef ik je die extra inspiratie en kennis mee, zodat je jouw afstudeerscriptie eindelijk kunt gaan afronden.

Judy begeleidt studenten vanuit (de omgeving van) Roosendaal, Breda, Tilburg, Etten-Leur, Bergen op Zoom en online.

Professionele hulp bij je studie en scriptie

Een intakegesprek is altijd geheel vrijblijvend, we geven je graag meer persoonlijke informatie en een advies op maat, zodat je vooraf een goed beeld hebt bij wat we voor jou kunnen betekenen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.