Skip to content

Nieuws

Winnaar beste scriptiebureau van Nederland

Al ruim 6.000 studenten succesvol geholpen (10+ jaar ervaring)

Opleidingsbudget en PGB budget

Wordt scriptiehulp vergoed?

Veel studenten stellen ons de vraag of er subsidies zijn of onze scriptiehulp wordt vergoed.

Goed nieuws! Ben jij een werkende student? Check dan de CAO arbeidsvoorwaarden en/ of ga in gesprek met jouw HR supervisor (zij hebben vaak ook een opleidingsplan) om te bespreken of jij jouw opleidingsbudget voor studiecoach/ scriptiebegeleiding in kunt zetten. Tevens kun je bij ons ook je duurzame inzetbaarheidsbudget (IZB) inzetten.

Topscriptie heeft daarnaast met meerdere bedrijven een overeenkomst waarbij studenten hun persoonlijk opleidingsbudget (POB) en/ of leerbudget kunnen inzetten voor (scriptie)begeleiding. Tevens zijn we bekend met het systeem van de Rabobank (Time2Grow!) en begeleiden we regelmatig studenten van bedrijven zoals KPN (KPN academy), Aegon, NN, Unilever en meer.

Hoe zorg ik ervoor dat ik mijn opleidingsbudget op de juiste manier inzet?

Topscriptie helpt je graag met de aanvraag om jouw opleidingsbudget in te zetten bij onze studiecoaching en scriptiebegeleiding!

Welke stappen dien ik te ondernemen?

  1. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een vrijblijvend advies over het aantal uren en de mogelijkheden (evt. een offerte met de naam van de opleiding, Topscriptie opleidingsinstituut, cursusdata en kosten van de opleiding);
  2. Dien jouw aanvraag in bij jouw organisatie/ gemeente/ systeem. Je kunt ook eerst een gesprek aangaan met jouw manager of supervisor om aan te geven dat je jouw opleidingsbudget wil inzetten voor studiecoaching/ scriptiebegeleiding;
  3. Vervolgens accepteren we de aanvraag en versturen we de factuur naar jouw bedrijf;
  4. Je kunt van start gaan met onze hulp!

Topscriptie heeft inmiddels met meerdere bedrijven een overeenkomst waarbij studenten hun persoonlijk opleidingsbudget (POB) en/ of leerbudget kunnen inzetten voor (scriptie)begeleiding.

Tevens hebben we een zorgovereenkomst voor studenten met een beperking, waarbij ze met hun persoonsgebonden opleidingsbudget begeleiding kunnen inkopen bij ons. Wij hebben ervaring met de aanvraag en kunnen je hierbij helpen.

Voel je dus niet langer beperkt tot de lijst van aanbieders van ondersteuning, maar neem zelf de touwtjes in handen en bespaar kosten!

×