Erwin Heyl

scriptiebegeleiding Erwin

Erwin is een sociaal wetenschapper en heeft een academische achtergrond in sociologie en is vervolgens gepromoveerd in onderwijskunde. Erwin begeleidt studenten van sociale studies (zoals bijvoorbeeld Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH), Maatschappelijk Werk en Dienstverlening (MWD), mondzorgkunde, verpleegkunde en verpleegkundig specialist (Master Advanced Nursing Practice: MANP), toegepaste psychologie, cultuurwetenschappen maar ook universitaire studenten uit deze richtingen. Daarnaast is Erwin een zeer ervaren onderzoeker en begeleidt Erwin studenten bij statistiek en SPSS analyses, zowel op hbo als ook op wo niveau. Erwin begeleidt studenten vanuit Rotterdam op locatie, maar biedt tevens online hulp aan.

Erwin is een gedreven en enthousiaste scriptiebegeleider voor hbo en wo studenten en wordt ook zelf elke keer geboeid door de onderwerpen en de vernieuwende inzichten die het schrijven van een scriptie met zich meebrengt. Erwin begeleidt met veel plezier studenten van verschillende disciplines. Kenmerkend voor zijn begeleiding is vooral het opstellen van een duidelijke structuur, een heldere aanpak en begeleiding gericht op resultaat. Erwin vindt het boeiend om studenten zelf (weer) het gevoel te geven dat het onderwerp van de scriptie belangrijk is en de moeite waard is als kroon op je studie. Erwin geeft scriptiebegeleiding op maat, sommige studenten komen alleen voor inhoudelijke hulp en andere studenten ervaren andere belemmeringen zoals scriptiestress, letselschade en faalangst. Erwin is socioloog en heeft zeer ruime onderzoekservaring op onder andere de terreinen onderwijs, gezondheidszorg en emancipatievraagstukken. Daarnaast heeft Erwin ervaring met een breed scala aan andere thema’s.

Door zijn jarenlange (onderzoeks)ervaring heeft Erwin ook veel ervaring met statistiek en SPSS (kwantitatief onderzoek inclusief moderatie en mediatie, maar is daarnaast ook bekend met kwalitatief onderzoek). Erwin kan jou bij de statistische analyses in SPSS helpen, Erwin is dan ook bekend met de juiste keuze en toepassing van vrijwel alle functies en analyses in SPSS, zoals bijvoorbeeld de chi-kwadraattoets, correlaties, beschrijvende statistieken, T-toetsen, Anova/ Manova, factoranalyse, niet-parametrische toetsen, loglineaire analyse en verschillende regressie analyses.

Neem contact op met Erwin…

Professionele hulp bij je studie en scriptie

Een intakegesprek is altijd geheel vrijblijvend, we geven je graag meer persoonlijke informatie en een advies op maat, zodat je vooraf een goed beeld hebt bij wat we voor jou kunnen betekenen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.