Sandra Doeze Jager

Scriptiebegeleidster Sandra Doeze Jager

Sandra is van huis uit Communicatiewetenschapper (master in communicatie) en Arbeids- en Organisatiepsychologe (master). Daarnaast is ze ook in Personeelswetenschappen afgestudeerd en heeft ze haar MBA. En in 2017 heeft ze haar Dr. titel in de Psychologie behaald. Sandra begeleidt en coacht met veel plezier zowel hbo als ook wo studenten bij het schrijven van hun plan van aanpak, scriptie, evaluatierapport en het oefenen van de mondelinge verdediging (evt. met poster en/ of presentatie/ road map). Ze kan je ook specifiek helpen bij bijvoorbeeld het opstellen van goede enquêtevragen.

Sandra heeft al vele studenten en scripties begeleid van uiteenlopende opleidingen, waarbij haar specialisme vooral ligt bij de (hbo associate degree, hbo en wo) volgende studies: HRM, people and business management, Ondernemerschap en Retail management, commerciële economie, business studies, psychologie en toegepaste psychologie (o.a. via hbo Drechtsteden), social work, media, communicatie, sociologie en verwante opleidingen zoals bijvoorbeeld fysiotherapie en verpleegkunde etc. Ze heeft ook ervaring met het maken van een beroepsproduct en begeleiding bij een EVC traject. Sandra heeft inmiddels studenten van veel verschillende opleidingsinstituten begeleid, waaronder bijvoorbeeld de NCOI. Ook wanneer je last hebt van uitstelgedrag, mindere motivatie, faalangst, andere (mentale) problemen en zelfs bij studievertraging door letselschade kan Sandra je goed bijstaan (studiecoaching). Ze wordt door studenten goed beoordeeld op haar kennis van zaken en aanstekelijke enthousiasme en manier van communiceren. Wanneer Sandra je eenmaal begeleidt bij je scriptie of studie, doet ze dat met veel passie en bij voorkeur tot jij het gewenste resultaat (je scriptie) hebt behaald.

Sandra kan jou online begeleiden of op locatie in Dordrecht of in Den Bosch.

Neem contact op met Sandra…

Professionele hulp bij je studie en scriptie

Een intakegesprek is altijd geheel vrijblijvend, we geven je graag meer persoonlijke informatie en een advies op maat, zodat je vooraf een goed beeld hebt bij wat we voor jou kunnen betekenen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.