Nieuws

Nieuws en ontwikkelingen scriptiehulp

»  We zijn (opnieuw) verkozen tot beste scriptiebureau. Om dit te vieren maak je kans op 2 uren gratis scriptiehulp én een taart (thuisbezorgd). Klik hier om naar de actie te gaan en mee te doen. We maken op maandag 26 augustus 2019 de winnaar bekend.

» Sinds 2019 begeleiden wij met veel plezier en op vrijwillige basis een aantal vluchtelingen bij hun scriptie.

» Topscriptie is geïnterviewd door dagblad Trouw. Zie hier het artikel.

» Wij zijn als eerste in de scriptiebranche toegelaten en lid geworden van de onafhankelijke branchevereniging LVSi. Zo kunnen wij nog meer kwaliteit leveren (kwaliteitsmeter van ons bureau) en onszelf blijven ontwikkelen (kennisdeling).

» Nieuw: scriptiehulp (of studiecoaching) tegoedbon. Binnenkort iemand jarig of wil je iemand zomaar verrassen? Neem contact met ons op om de cadeaubon te bestellen, de bon wordt per post verzonden.

» Sinds januari 2019 bieden wij in samenwerking met Reizen voor Focus scriptiedagen aan in Utrecht. Indien je gebruik maakt van de scriptiedagen én ook met onze scriptiebegeleiding start, ontvang je van ons een mooie pakketkorting.

» Op vrijdag 23 november van 14.15 tot 15.15 gaf onze scriptiebegeleider René Rector een gratis workshop: Slimmer een scriptie schrijven: kickstart je scriptie! De workshop is vooral interessant wanneer je nog aan de beginfase van je scriptie staat. Je bent van harte welkom in zaal 1 tijdens De Nationale Carrièredagen in Utrecht.

» Al ruim 7 jaar geven we scriptiebegeleiding door heel Nederland en dit willen we graag met jullie vieren. Wil jij gratis scriptiebegeleiding én een lekkere taart winnen? Doe dan mee aan onze actie via social media (zie deze link). Op 30 oktober maken we de winnaar bekend.

»  Wij zijn de hele zomervakantie geopend en om dat te vieren hebben we een leuke winactie opgezet: win een massage arrangement én scriptiehulp, klik hier.

» Voor de derde keer op rij heeft Topscriptie een award gewonnen als beste scriptiebureau! In 2015, 2016 en nu ook in 2017 hebben wij deze award gewonnen, mede dankzij de recensies van onze klanten op de website van Allebedrijvenin. We vieren dit graag samen met jullie met leuke acties!

» Op vrijdag 6 april 2018 geven wij een gratis workshop Slimmer een scriptie schrijven tijdens De Nationale Carrièrebeurs in Amsterdam.

»  Op 22 februari 2018 vond onze masterclass ”Scriptie Schrijven” plaats op de Vrije Universiteit te Amsterdam. Met regelmaat organiseren we workshops voor verschillende studieverenigingen door heel Nederland.

»  Veel studenten ervaren (scriptie)stress, een bekende studievereniging (Sv Perikles) organiseerde daarom een stressdag (15 februari 2018). Topscriptie was een van de aanwezige sprekers, waarbij we o.a. ingingen op de invloed van gedachten (mentale aanpak), ontspanning en mindfulness (lichamelijke aanpak) en realistische doelen stellen, een planning etc. (didactische aanpak).

» Op 30 november vond onze jaarlijkse Topscriptie verdiepingsdag weer plaats. We blijven onszelf verder ontwikkelen en specialiseren als team en middels aankomende masterclasses, hierbij een groepsfoto van ons team:

» Op 21 november gaven wij in Amsterdam op de masterbeurs (Master and More Fair) een kosteloze workshop: Slimmer een scriptie schrijven, de workshop start om 16.50 uur en duurt 45 minuten.

» Op 17 novembergaven wij op de landelijke Carrièrebeurs in Utrecht een kosteloze workshop: Slimmer een scriptie schrijven, de workshop start om 10.30 uur en duurt 60 minuten. Het adres is: Werkspoorkathedraal, Tractieweg 41, 3534 AP te Utrecht.

»   Vanaf heden gaat de volgende actie van start: ”Tip een vriend actie”. Wil jij gratis scriptiebegeleiding en ken jij iemand die wel wat hulp bij zijn scriptie, studie of onderzoek kan gebruiken? Maak jouw vriend(in), studiegenoot of iemand anders ook lid en krijg een half uur gratis scriptiebegeleiding.

» Topscriptie was aanwezig tijdens het Job010! event in de centrale bibliotheek van Rotterdam, waar studenten gratis scriptiehulp van ons kregen.

»  Op 24 november werd er vanuit Topscriptie een professionaliseringsdag georganiseerd voor al onze scriptiebegeleiders. We hebben veel geleerd en blijven onszelf verder ontwikkelen. Hieronder een kleine impressie van deze dag.

scriptiebegeleiders scriptiebegeleiders-meeting scriptiebegeleiding-meeting

» Op donderdag 5 februari gaven wij een workshop ”Hoe schrijf ik een succesvolle scriptie?” op de Carrieredag in Utrecht. Op zaterdag 21 maart gaven wij deze workshop in de Amsterdam Rai op de Nationale Carrièrebeurs. Er komt z.s.m. een nieuwe workshop aan, hou onze website in de gaten!

» Vanaf nu hebben wij als enige in de markt een eigen Community! Je kunt jezelf vrijblijvend registreren voor de Topscriptie Community, waarna wij contact met je opnemen om te bespreken hoe wij jou het beste bij je scriptie kunnen helpen. Indien je vervolgens kiest voor onze scriptiebegeleiding, kun je inloggen op onze beveiligde Topscriptie Community en vanuit hier 24/7 uren scriptiebegeleiding inkopen, de contactgegevens van jouw begeleider inzien, je gegevens aanpassen en het saldo van je uren inzien. Klik hier om jezelf vrijblijvend te registreren of in te loggen op de Topscriptie Community!

community Topscriptie

» Ook Inholland studenten die hun scriptie graag af willen ronden bieden wij individuele begeleiding aan. Klik hier voor meer informatie.

» De bedrijvenmarkt op 6 februari in Utrecht (Universiteit van Utrecht) was een groot succes, veel studenten en bedrijven enthousiast kunnen maken.

carrieredag Universiteit Utrechtbezoekers masterbeurs

» Topscriptie werkt samen met het Onderzoeksloket om het voor bedrijven mogelijk te maken om een betaalbaar en hoogwaardig onderzoek te laten uitvoeren door zowel studenten als ook ervaren onderzoekers in te zetten.

logo-onderzoeksloket

» Op 10 en 11 oktober stond Topscriptie op de Masterbeurs in Utrecht. Vanuit het Topscriptie Coachingscenter was er de mogelijkheid om aan te sluiten bij een van onze scriptiebegeleiders. Ook werden er 4 workshops gegeven. Hieronder een impressie van deze dag.

Workshopdeelnemers Deelnemers workshoppromotie topscriptie masterbeurs

merel loopbaancoach

» Op zaterdag 16 maart gaf Topscriptie een workshop ”Slimmer een scriptie schrijven” op De Nationale Carrièrebeurs te Amsterdam. Deze workshop was speciaal bedoeld voor alle beginnende HBO en WO scriptieschrijvers. Klik hier voor de data en tijden van aankomende workshops om deze workshop alsnog te kunnen volgen.

carrierebeurs topscriptie

» Topscriptie is een samenwerking aangegaan met de Nationale Onderwijsgids. Vanaf nu zijn wij ook via deze organisatie te vinden:

samenwerking hulp bij scriptie

» Vanaf heden werken wij samen met de Hogeschool van Amsterdam (HVA). Een aantal van onze scriptiebegeleiders beoordelen vanuit de examencommissie voor deze school scriptievoorstellen (Pva) van hbo studenten van onder andere commerciële economie, sportmarketing en management.

hogeschool van amsterdam scriptie

» Topscriptie stond op 11 en 12 oktober op de Masterbeurs in Utrecht. Daarnaast gaven we voor alle startende scriptieschrijvers een masterclass ”Slimmer een scriptie schrijven” en konden zij een scriptietest invullen.

carrierebeurs topscriptie

Professionele hulp bij je scriptie

Een intakegesprek is altijd geheel vrijblijvend, we geven je graag meer persoonlijke informatie en een advies op maat, zodat je vooraf een goed beeld hebt bij wat we voor jou kunnen betekenen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer weten?

Wil je meer informatie over de mogelijkheden die Topscriptie kan bieden?
Professionele, betaalbare hulp bij je scriptie?
Meer

Helpen wij jou, net als 3.350 anderen ook aan een Topscriptie?

sluit
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.